Final Year Project Computer Engineering

final year project computer engineering

Zaman praktikal dah lepas, sekarang masuk ke zaman final year pulak. Dah jadi super senior rupanya, sekejap la pulak masuk tahun 4. Tapi tahun ni, junior kos aku dah takde sebab dah digabungkan dengan beberapa course lain jadi satu course yang baru. Junior tahun lepas pun aku tak terjumpa lagi sebab aku miss meeting dengan diorang. Ada hal sikit, last-last tak jumpa langsung. Muka pun tak cam mana satu. haha

Minggu depan akan diumumkan supervisor, harap-harap la dapat supervisor yang best. Selagi supervisor dan tajuk projek final year ni tak setel, selagi tu kepala otak ni jadi berserabut. Nak layan bola pun macam dah de mood sangat. Tengok highlight je. Pada hal game banyak yang best-best semenjak dua menjak ni.

Ni baru part gambar isi borang untuk projek final year. Belum masuk part harvard business school, how to get yourself employed dan dengan pblab nya lagi. Siap upgrade lagi tahap sekuriti pemarkahan lab tu. Lagi advance la jawabnya..

Nota : Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan. Amin…

Comments

comments

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *