(Face Your Manga) Buat Avatar Anda Dengan Percuma!

Sesiapa yang tercari-cari untuk membuat avatar yang paling cun dan handsome, website inilah yang paling tepat untuk anda lawat. Walaupun aku dah google beberapa laman web untuk buat avatar secara percuma, last-last laman web inilah juga yang terbaik.

Antara blogger yang menggunakan face your manga sebagai avatar beliau :

Semestinya..khai (kalau tak kenal ni tak tahu la. hehe)

face your manga

Antara gambar avatar yang sudah berjaya dibuat.

Jika korang tak nak letak gambar betul di akaun gravatar korang, at least ada benda ni pun dah cukup smart. Asalkan korang tak replace gambar kat ic korang sudah lah. hehe. Selamat mencuba!

Anda boleh pergi ke laman web face your manga untuk buat avatar percuma. Di sini.

Comments

comments

Comments

  1. says

    dah ko sendiri bila nk buatnya….? hahaha…xkan ajar je..hahaa

    aku tak tergerak lagi nk buat setakat ni..hahaha..TQ..baru ku tahu…

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *