Contest Menang Domain Dan Hosting Tinggal 6 Hari

senarai-peserta-contest-facebook-aizuddincom-hosting-domain

Sebenarnya ini masih lagi contest yang sama iaitu contest facebook aizuddin.com tapi untuk beritahu hadiah contest ni yang memang berbaloi untuk disertai. Bukan senang nak dapat domain dengan hosting . Terima kasih kepada pihak weirdobytes yang baru je tambah jumlah sponsor menjadikan jumlah pemenang untuk contest ni menjadi 6 orang.

Tidak lupa jugak kepada pihak fivio selaku penaja bersama. Bawah ni senarai hadiah yang telah diupdate.

Sponsor dari pihak fivio.com

Pertama : Hosting dan domain Setahun (RM130)

Sponsor dari pihak weirdobytes.com

ke 2= Hosting Super Deluxe (RM85) + Domain (aku sponsor)

ke 3= Hosting Deluxe (RM55) + Domain (weirdobytes sponsor)

Tempat ke 4-6 Dapat Hosting Tanpa domain (boleh beli domain di weirdobytes hanya RM27.50/year)
ke 4= Hosting Elite (RM45)
ke 5= Hosting Premium (RM35)
ke 6= Hosting Standard (RM20)

Secara jujurnya memang berbaloi dapat merasa guna platform wordpress kalau menang. Beli domain pun bawah rm30 je. Paling murah setakat ni. Next entry aku akan ajar install wordress dengan cara yang paling senang. InsyaAllah kalau ikut tutorial semua orang boleh buat sendiri. Tak payah susah-susah beli ebook nak setup wordpress mahal-mahal. Jadi kepada semua pemenang nanti, tak perlu rasa risau untuk setup blog wordpress lepas ni. Bila lagi nak try guna wordpress kan?

Nota : Point paling tinggi setakat ni pun cuma 172 oleh sabrinaazizbahaman. Ada 6 hari lagi. Sempat lagi nak kejar..Dapat top 6 pun dah ok dah. Good luck semua..

Entri untuk join- Contest Facebook Aizuddin.com

Entri senarai peserta- Senarai peserta Contest Facebook Aizuddin.com

Comments

comments

Comments

  1. says

    Woot!aku berharap memang nak menang la pertanding ni kan sebab first time join pertandingan di alam maya nih.Takpe2 aku ade 200+ fan kat facebook aku harap diorang like aizuddin ngan aku punye gambar.hehe :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *