Contest Facebook Aizuddin.com

contest mudah facebook aizuddin

{Sticky Post} Sempena nak masuk setahun umur blog wordpress ni, aku nak menganjurkan contest mudah dan ringkas sebagai tanda penghargaan kepada semua pembaca. Tak kisah lah korang ni jenis silent readers (baca secara senyap-senyap) atau pun jenis rajin membaca dan meninggalkan komen di blog ni. Terima kasih diucapkan. Harap korang sudi untuk join contest facebook pertama aku ni.

Syarat-syarat nak join

1. Warganegara Malaysia

2. Ada akaun facebook

Cara-cara nak join

1. Download gambar di atas > Upload / Post gambar contest ni di page facebook aizuddin.com

4. Tinggal link gambar yang di post di facebook tadi di entri contest page setahun

selebihnya..ada dalam gambar. Dah lengkap dah tu. Kalau ada yang tak paham boleh tinggalkan komen. Nanti aku reply secepat mungkin ok.

Untuk Buat Entri Contest Di Blog

1. Masukkan gambar contest di dalam entri.

2. Tajuk entri “Contest Facebook Aizuddin.com”

3. Linkkan entri anda ke entri ni.

4. Tinggalkan komen beserta link entri anda di page setahun.

Aizuddin [dot] com facebook blog aizuddin

Sebab aku buat contest guna facebook?

Kebanyakkan orang sekurang-kurangnya telah mempunyai satu akaun facebook. Kalau rajin sikit, diorang buat lebih dari satu akaun sebagai akaun private diorang. Kalau tak de facebook tapi nak join jugak, korang create sekejap akaun facebook semata-mata nak join contest ni, lepas tu boleh delete balik kalau tak suka facebook.

Tak pun nak lagi senang, korang pinjam akaun facebook kawan korang. Senang je kan. Tak payah lah nak tampal gambar buruk contest ni kat blog korang. tak wajib pun. hehe.

aizuddin : Sudi-sudikanlah join contest ni ya, walaupun hadiahnya tak berapa nak lumayan. Kalau ada yang sudi jadi sponsor, kita boleh deal. Boleh pergi page contact ok.

info : hadiah domain selama setahun 😀

{update}

Hadiah untuk pemenang pertama akan ditambah oleh fivio

(total hadiah RM 100)

Hosting dan Domain adalah FREE untuk tahun pertama. Tahun kedua untuk renew hosting dan domain bernilai rm 100 sahaja.

Webspace : 6GB
Data Transfer : 40G
Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
Control Panel : Directadmin (Malaysia Server)
Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
99.9% Uptime & 24/7 Support
nota : pakej ni lebih besar dan bagus dari pakej hosting aku. huhu. memang berbaloi..


Hadiah untuk 3 pemenang utama akan ditambah oleh weirdobytes

(total hadiah RM 105)

pemenang kedua : hosting standard 3 selama setahun (Rm 50)

pemenang ketiga : hosting standard 2 selama setahun (Rm 35)

pemenang keempat : hosting standard 1 selama setahun (Rm 20)


thanks to my sponsors:

weirdobytes contest facebook aizuddin.com

laman web weirdobytes

facebook page weirdobytes

fivio webhosting malaysia contest facebook aizuddin.com

laman web fivio

aizuddin : Entri akan diupdate pada masa akan datang..setakat ni 4 orang pemenang yang akan layak menerima hadiah 😀

Comments

comments

Comments

    • says

      aah wajib..kat facebook tu main platform contest ni..entri blog tu alternative untuk dapat 10 markah bonus..kalau nak tolong promote pun boleh jugak..sebab contest ni pemenang dikira point (jumlah like+entri) :)

  1. says

    Din,
    nampaknya tak dapat nak joint contest kali ini sebab sya tak ada akaun facebook. belum tergerak nak buka akaun dia.

    Din haritu bagitau ada jual hosting domain murah. Berapa RM? Ingat nak cari utk blog i yg ke-2 pula. nak yg murah jer. Skrg guna netkl :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *