Code Join Fantasy Premier League 2011

code join fantasy premier league 2011 aizuddin

Korang teringin nak mengurus pasukan sendiri seperti Datuk K.Rajagopal ataupun Alex Ferguson? Dan korang selalu hentam diorang bila diorang buat pemilihan pemain tidak sebulu dengan naluri korang? Cakap senang kan, selagi korang tak try jadi manager sendiri.

Game fantasy ni senang sebenarnya bila dah lama main, tapi akan jadi susah kalau nak maintain sampai habis season. Awal-awal tak busy lagi, bila dah pertengahan atau last season akan jadi busy dengan assignment, test, exam dan macam-macam lagi.

Sekadar suka-suka je pun mengisi masa lapang, asah bakat jadi manager. Baru tau senang ke susah jadi manager ni kan.

Cara untuk main game fantasy ni :

1. Buat team

2. Buat / Join liga

3. Pilih pemain tiap-tiap minggu

Code untuk join liga yang aku create :

1072709-288012 – Head to head (Ada Beran? League)

1072709-251705 – Classic/Normal (Geng Bola [GB] )

Join la jangan segan-segan. Kita tengok siapa yang kena..Untuk join klik -> fantasy premier league

Nota : Banyak-banyak game fantasy, aku layan ni je. Lagi satu ada dulu, aku dah lupa. huhu

Comments

comments

9 thoughts on “Code Join Fantasy Premier League 2011

  1. Pingback: fantasy premier league 2011/12 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>