Chat Rakan Facebook Menggunakan Yahoo Messenger 11

yahoo messenger 11 facebook aizuddin com

Bagi yang suka main chat menggunakan akaun facebook dan merasakan chat di page facebook adalah terlalu rimas dan tak selesa. Korang telah menjumpai penyelesaian yang terbaik. Tahniah! Gunakan yahoo messenger 11 sekarang. Bukan sahaja korang boleh chat dengan kawan-kawan yang ada account yahoo messenger malahan dengan kawan facebook sekali.

Dulu, aku ada memperkenalkan facebook discovery, tapi bila dah ada yahoo messenger 11 ni. Aku dah tak install dah facebook discovery. Malas nak run banyak application kat laptop. Macam serabut pulak. Dengan yahoo messenger 11 korang boleh integrate akaun yahoo messenger dengan akaun facebook.

Dapatkan yahoo messenger 11 offline (standalone installer)yahoo messenger 11 mediafire link {update}

Nota : Yahoo messenger ni kena integrate dengan facebook dulu baru boleh chat dengan rakan facebook. Nanti ada butang integrate lepas install. Tekan dan follow je sampai habis. Selamat mencuba!

aizuddin : Apa pendapat korang? Dah pernah cuba sebelum ni ke tak?




  1. says

    BWBTT – Those are excellent additions to the list! I work out of a home office with music or television usually playing … and I keep the mute button close so that I can turn the sounds off when I'm on the phone.We don't teach 'manners' enough to our young people any longer. That is a shame.

  2. says

    What if someone now has more than ONE email account in their Outlook? Does this synch all of them (say, three) or will it only work with one & the others need to remain POP or IMAP

  3. says

    of Windows 8 November 11, 2012 By Sohil Memon Leave a Comment Microsoft recently released Windows 8 operating system. It runs on Personal Computer along with Desktop, Laptop, Tablet and on

  4. says

    cheThis has to be the most honest realization I have ever read. It should be available in literature form [self-help, relationship advice, and just plain common sense]. I thank you for it.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *