Chat Rakan Facebook Menggunakan Yahoo Messenger 11

yahoo messenger 11 facebook aizuddin com

Bagi yang suka main chat menggunakan akaun facebook dan merasakan chat di page facebook adalah terlalu rimas dan tak selesa. Korang telah menjumpai penyelesaian yang terbaik. Tahniah! Gunakan yahoo messenger 11 sekarang. Bukan sahaja korang boleh chat dengan kawan-kawan yang ada account yahoo messenger malahan dengan kawan facebook sekali.

Dulu, aku ada memperkenalkan facebook discovery, tapi bila dah ada yahoo messenger 11 ni. Aku dah tak install dah facebook discovery. Malas nak run banyak application kat laptop. Macam serabut pulak. Dengan yahoo messenger 11 korang boleh integrate akaun yahoo messenger dengan akaun facebook.

Dapatkan yahoo messenger 11 offline (standalone installer)yahoo messenger 11 mediafire link {update}

Nota : Yahoo messenger ni kena integrate dengan facebook dulu baru boleh chat dengan rakan facebook. Nanti ada butang integrate lepas install. Tekan dan follow je sampai habis. Selamat mencuba!

aizuddin : Apa pendapat korang? Dah pernah cuba sebelum ni ke tak?

Comments

comments

38 thoughts on “Chat Rakan Facebook Menggunakan Yahoo Messenger 11

  1. Anip

    perghh, best ar camnie. Huhu. tapi sebenarnya aku tak suke sangat buke ym ni, selalu kt fb jer. mungkin ade chat fb kat ym, terpaksalah on9 kt ym..

    Reply
  2. nuriz

    ym 11 wahh menarik, saya tak biasa guna lagi, boleh la habaq kat kawan yang byk sgt kawan di facebook tu, msti depa suka heheh..saya guna ym biasa je la ni

    Reply
  3. Pingback: Chat Rakan Facebook Menggunakan Yahoo Messenger 11 | Blogged.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>