Cek Pertama Dari Churp-Churp

cek churp-churp pertama aizuddin

Baru-baru ni aku baru je dapat cek churp-churp yang pertama. Setelah berbulan-bulan menanti baru la dapat cashout. Tapi yang penting earning churp-churp aku lagi banyak dari earning nuffnang. Mungkin nuffnang dah tak berapa nak sayang kat aku..

Buffer earning nuffnang pun dah berbulan-bulan tak dapat. Kasi can kat blogger baru merasa dengan buffer earning nuffnang. Sekarang aku fokus kat churp-churp je la dari nuffnang.  Jadi aku dah tak kisah sangat. Korang dah tau ke churp-churp tu apa? Kalau belum boleh baca entri pengenalan pasal churp-churp sebelum ni.

Tujuan aku tunjuk cek ni macam biasa, nak menunjukkan yang buat duit dengan churp-churp ni memang boleh dipercayai dan bukannya scam. Seperti ramai blogger buat duit dengan nuffnang. Bukan ada niat nak menunjuk-nunjuk. Kalau nak ajak orang join pun, mesti kena ada bukti dulu. Baru orang akan percaya. Yang penting join ni, memang tak de risiko untuk rugi. Free je pun nak join. Takkan nak tengok je orang buat duit dengan churp-churp, sedangkan korang pun boleh buat jugak.

Churp-churp ni bukan skim cepat kaya, seperti login facebook dapat 4 juta, baru join boleh terus dapat cek 4 juta la, rm40 juta segera la dan banyak lagi…Bagi aku, tak payah nak percaya dengan benda tu semua. Buat orang-orang atas je jadi kaya. Orang bawah kena tindas. Kalau program tu lingkup, orang atas akan kata ada aku kisah, orang bawah jugak yang merana nanti. Fikir-fikirkan..

aizuddin : Kalau korang ada akaun  facebook, twitter dan blogger tapi tak ada akaun churp-churp ni memang la rugi. Kalau try sendiri baru la tau nanti. Kalau belum lagi join, boleh join sekarang. Masih belum terlambat. Good luck!

Nota : Aku dah tak blurkan nilai cek tu. Sebab setiap kali aku blur, mesti orang lain nak tau lepas ni. Lagipun sikit je pun yang aku dapat tu. Alhamdulillah. Thanks Churp-churp..

+ kalau belum join lagi..boleh join sekarang -> daftar churp-churp guna akaun facebook pun boleh

Comments

comments

Comments

  1. says

    Nice post. I learn something totally new and challenging on websites
    I stumbleupon on a daily basis. It will always be useful to read articles
    from other writers and use a little something from their websites.

  2. says

    Hello I am so excited I found your site, I really found
    you by mistake, while I was browsing on Bing for something else,
    Regardless I am here now and would just like to say thanks a lot for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and
    also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep
    up the awesome work.

  3. says

    Greetings I am so glad I found your blog, I really found you by mistake,
    while I was searching on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and
    a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through
    it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I
    have time I will be back to read much more,
    Please do keep up the fantastic work.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *