Chat Rakan Facebook Menggunakan Yahoo Messenger 11

yahoo messenger 11 facebook aizuddin com

Bagi yang suka main chat menggunakan akaun facebook dan merasakan chat di page facebook adalah terlalu rimas dan tak selesa. Korang telah menjumpai penyelesaian yang terbaik. Tahniah! Gunakan yahoo messenger 11 sekarang. Bukan sahaja korang boleh chat dengan kawan-kawan yang ada account yahoo messenger malahan dengan kawan facebook sekali. [Read more…]

Desktop Lebih Kemas Dengan Fences

kemaskan desktop dengan software fences

Memandangkan desktop aku asyik berserabut je nak kemas. Asal buat kerja letak desktop, asal download pape je kadang-kadang letak kat desktop. Habis full desktop aku dengan file. Kalau tak bersepah tak pe, ni siap bersepah lagi. Segan je orang tengok. Tapi bila dah try software fences ni, desktop aku nampak lebih tersusun dan kemas.

[Read more…]