Apa Yang Menarik Di District 21 #2 #Skytrail

district 21 themepark ioi city mall putrajaya skytrail aizuddin kaki media

//versi Instagram

Part 2 : district21 ioicitymall putrajaya.

Sebelum ni saya bagi gambar2 warm up je. Setakat bas sekolah, gelongsor.
Itu pun ramai dah kata best. Tak sabo2 nak pergi katanya. *tiba2.

Ok, kita masuk ke game2 yang mencabar sikit.
Ni game pertama yang kitorang main. Namanya, skytrail.

Sebenarnya ada 23 atau 24 halangan,
tapi time kitorang pergi..dia cuma buka 10 halangan je.
[Read more…]

Apa Yang Menarik Di District 21 Ioi City Mall Putrajaya

district 21 themepark ioi city mall putrajaya aizuddin kaki media
//versi Instagram

Ramai yang tanya saya, District 21 ni di mana?
District 21 terletak dalam shopping mall Ioi City Mall, Putrajaya.

Yup, Indoor Theme park 😀

Dalam banyak2 themepark kat malaysia,
district 21 ni antara tempat yang mesti korang masuk dan main semua benda.

Kalau masuk berniat nak selfie, cuci mata, mencari jodoh baik lupakan saja niat tu.

Bukan setakat mencabar minda, mental, fizikal, rohani malah jasmani juga.

“Pastikan hati korang dah keringkan dulu.”
Kalau tak, nanti dapat main gelongsor, lompat2 macam tak berbaloi je.
[Read more…]