Interview Kenwood

Interview Kenwood, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Kelmarin pergi interview kat Kenwood Tampoi. Sebab aritu ada drop resume time career carnival UTM. Maybe dia call student2 yang duduk dekat area2 kilang.. Ada la iq test sikit tanya soalan elektronik. Dengan problem thesis belum jilid lagi, kepala pun macam pening2. Dia offer assistant engineer bahagian production. Pastu ada la cerita sikit pasal scope kerja. Aku pun layan je la. Kalau ok nanti dia panggil lagi. Ada jugak dia suggest apply SPA sebab dia tengok adik beradik aku ramai kerja cikgu. Tak tau la camne. Rasa macam tak minat je kerja2 engineer ni. Mungkin otak aku ni dah jadi otak bisnes agaknya..