Salam Media – Agensi Pengiklanan Islamik Malaysia

salam media aizuddin siapa
Walaupun blog bersawang dah lama tak update, aku sibukkan diri di malam tahun baru 2014 dengan buat satu posting mengenai Salam Media. Dengar macam best je kan?

Apa itu Salam Media?

Salam Media merupakan sebuah agensi pengiklanan yang berlandaskan syariah. Ianya juga boleh dikatakan sebagai agensi pengiklanan yang terawal dan pertama di Malaysia menawarkan perkhidmatan pengiklanan bercirikan Islamik.
[Read more…]

Permohonan Biasiswa JPA Bagi Program Ijazah Dalam Negara (PIDN) 2013/2014

biasiswa jpa 2013 aizuddin com

Dah berkurun tak update blog, sibuk buat eksperimen dan selesaikan masalah orang lain. Jadi macam ni la, banyak benda tengah pending. Banyak kerja nak buat dalam satu masa, memang ambik masa nak siap. Otak aku ni pun bukan robot nak terima semua benda dalam satu2 masa. Kena la buat slow-slow.

Tak nak cerita panjang, straight to the point. Sebelum ni, aku ada post satu entri pasal Tawaran Biasiswa JPA untuk sesi 2012/2013. Boleh klik link untuk baca balik, ada banyak komen sebenarnya dalam bentuk facebook komen. Tapi, komen tu dah lesap, sebab facebook dah update code baru, aku tak perasan dan tak sempat lagi nak recover. [Read more…]