Salam Media – Agensi Pengiklanan Islamik Malaysia

salam media aizuddin siapa
Walaupun blog bersawang dah lama tak update, aku sibukkan diri di malam tahun baru 2014 dengan buat satu posting mengenai Salam Media. Dengar macam best je kan?

Apa itu Salam Media?

Salam Media merupakan sebuah agensi pengiklanan yang berlandaskan syariah. Ianya juga boleh dikatakan sebagai agensi pengiklanan yang terawal dan pertama di Malaysia menawarkan perkhidmatan pengiklanan bercirikan Islamik.
[Read more…]

Perkhidmatan Iklankan Produk Dan Blog Semurah RM1 Sahaja

fortumo_aizuddin

Zaman sekarang, kemudahan untuk mengiklankan produk anda semudah belajar abc. Kat mana-mana pun boleh beriklan. Asalkan korang boleh pilih tempat yang strategik dan mampu menarik pengunjung ke iklan anda. Nak iklan produk? Blog? Dan macam-macam lagi. Tak de hal lah semua tu. hehe.

Blog ini telah menyediakan perkhidmatan beriklan semurah seringgit (RM1) mulai sekarang, dengan hanya menghantarkan sms sahaja. Contoh : Ada kotak iklan seringgit di sidebar blog ni.

[Read more…]