Salam Media – Agensi Pengiklanan Islamik Malaysia

salam media aizuddin siapa
Walaupun blog bersawang dah lama tak update, aku sibukkan diri di malam tahun baru 2014 dengan buat satu posting mengenai Salam Media. Dengar macam best je kan?

Apa itu Salam Media?

Salam Media merupakan sebuah agensi pengiklanan yang berlandaskan syariah. Ianya juga boleh dikatakan sebagai agensi pengiklanan yang terawal dan pertama di Malaysia menawarkan perkhidmatan pengiklanan bercirikan Islamik.
[Read more…]

Baju Troll Face Untuk Dijual

baju troll face untuk dijual
Member aku ada jual baju ni, jadi aku tolong promotekan. Kalau berminat la, kalau tak berminat boleh abaikan :)

Baju TROLLED FACE untuk dijual.
Tempahan akan ditutup pada 3/5/2012
Baju akan dapat 2 minggu lpas tarikh tutup
harga baju rm25
pos laju tambah rm5..
jenis kain:dry fit micro fiber (pakai rase sejuk je)
sape nak,sila PM nama,alamat,no hp ngan saiz baju k.. :)

[Read more…]