Buku ContengConteng.com Edisi Kedua

 

Buku ContengConteng.com Edisi Kedua, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Sebenarnya dah lama aku minat dengan kartun kat blog contengconteng.com. Nak review pun asyik tak sempat je. Jadi, bila dah beli 2 buah buku dari contengconteng ni terus je masukkan gambar buku contengconteng dalam blog. Thanks to bro Fadhli Hamdan and keep it up the good work. Kalau nak beli buku contengconteng ni masih sempat lagi. Pergi je ke blog contengconteng.com dan buat oder. Nanti aku nak buat contest dapat buku contengconteng ni sebagai hadiah. InsyaAllah..tapi ada orang ke yang nak join? Kalau ada, nak buat contest like kat facebook ke buat contest bentuk lain yang lebih menarik. Ada idea?

 

Comments

comments

Comments

    • says

      aku dah lama masuk..memang terbaik kan..sempoi je kartun dia..dalam masa terdekat ni..sebab minggu depan aku final exam..ada gap nanti aku try update blog kejap..ada idea nak buat contest apa?

  1. says

    buat contest senang-senang dah ar… boleh aku join sama.. kalau susah sampai menguji jiwa dan raga memang aku bagi can kat orang lain je untuk menang. hehehe
    .

Trackbacks

  1. […] aizuddin "Thanks to bro Fadhli Hamdan and keep it up the good work" (Baca selanjutnya) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *