Blogger in Draft : Default Dashboard Blogger yang cun

home_blogger_in_draft

Walaupun blogger in draft ni dah lama ada. Tapi bagi sesiapa yang belum tau tentang kewujudan blogger in draft ni amatlah rugi. Interface nya adalah lebih menarik daripada yang default dashboard. Dia punya function pun lebih menarik. Nak arrange ayat-ayat dalam post pun lebih mudah dan terurus.

Jadi boleh lah setkan blogger in draft ni sebagai default blogger homepage korang sekarang. Berbaloi-baloi. hehe. Boleh setkan di http://draft.blogger.com/ dan tickkan kotak kecik supaya dia akan jadi default dashboard korang lepas ni.

Muka depan (home) blogger in draft.

blogger_in_draft

Interface dashboard yang lebih menarik. Nak upload dan setting gambar pun lebih senang.

new_post_blogger_in_draft

Korang boleh buat statik pages bila guna blogger in draft ni. Sebelum ni kena pandai main kod html nak buat pages ni. Contohnya nak buat page about me, exchange link dan sebagainya. Create je lah pages berapa banyak korang nak. Paling maksimum 10 pages.

Static_pages

Ada lagi dalam dashboard blogger ni yang aku perasan. Nanti aku sambung cerita lagi. Cerita panjang-panjang nanti orang bosan. Jadi, setkan lah blogger in draft ni sebagai default dashboard korang yang baru. Baru nampak lebih cun. Setkan sekarang jugak di sini! hehe.

Comments

comments

Comments

  1. says

    O elitor notou que a maioria das coisas que o FHC criou o pt conseguiu se apoderar e tirar o melhor proveito próprio imaginário,Cartão Corporativo,Bolsa estudo,luz para todos,Plano real,Denit, e outros que vão aparecer

  2. says

    This design is incredible! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  3. says

    Catsmile megjegyzéséhez: a linkelt modul a Zászlóháború végén játszódik, legalábbis az eredeti Ynev-kronológia szerint. A mi alternatív eseménysorunkban ez a Dwyll Unió megszállásának utolsó csatája, ezután lép csak be a Szövetség a háborúba, tehát voltaképpen ez a 14. Zászlóháború kezdete.Ezzel együtt a kaland mindenben az eredeti szálakat követi, hosszú ideje beépített ügynökökkel meg minden.

  4. says

    “You mention the aims of government, but do full employment and capacity correspond with the aims of the people? I have always thought greater wealth might be a more gratifying objective”Err…………….what? Greater wealth for which people? Not the unemployed obviously.

  5. says

    Bonjour Monsieur Bucherer,En fait, l’appareil est fait avec une technologie qui justement n’a pas de rétro éclairage, donc l’aspect de l’écran est le même que la page d’un livre, si l’on veut lire au lit, il faut donc allumer la lumière comme pour les livres papiers sinon on ne voit absolument rien.Respectueusement,Valérie

  6. says

    Thank you very much for the shout it. It's a hell of a lot of work in this town, but we gotta start somewhere and take one step at a time, it's better than doing nothing :)

  7. says

    "I am going to make you an offer you can't refuse."Organized crime's new target: Medicare By Allan Chernoff and Sheila Steffen CNN This article highlights the tens of millions being lost to organized crime.Steve Lucas

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *