Bermain Game Tennis Nintendo Wii Sports

Bermain Game Tennis Nintendo Wii Sports, originally uploaded by a1zudd1n. using Nokia 5800xm

Fist time dapat main nintendo wii sports. Main free je pun kat Hatten Square Melaka. Dapat lah layan beberapa set game tennis sementara nak tunggu waktu maghrib semalam. Ingat nak main game tinju, tapi macam tak boleh pulak. Game lain yang ada, baseball, boling dengan golf. Tapi kalau nak main 2 orang, main tennis baru puas hati. Kalau ada sesiapa nak try main nintendo wii secara free. Boleh datang hatten square sementara stok masih ada. Dekat sebelah mahkota parade,area dataran pahlawan..

Comments

comments

Comments

    • says

      dekat2 je tiga-tiga tu..mahkota parade je tak pergi..dah penat dah..tapi dah pernah pergi sebelum ni..hehe..pergi lah lepas ni..kalau nak try main wii free :)

    • says

      tak tau lah..tapi daripada angkat intendo wii..baik angkat ps3 terus..harga dekat2 je..lagi berbaloi..game dia tak limited sangat..takkan nak layan game ni je selalu..bosan jugak nanti :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *