Aku Atau Saya? Mana Satu Nak Guna?

seminar abs ainon business school
Aku atau saya?

Nak guna mana satu agaknya
kalau tulis kat blog ni. Konfius jap.

Masa mula-mula tulis blog dulu,
memang la selalu bergaul dengan orang-orang sebaya je.

Tapi bila umur dah semakin meningkat ni,
pergaulan kebanyakannya dengan orang-orang
yang lebih berumur pulak rasa.

Cara penulisan pun akan cuba dibaiki
supaya nampak lebih simple
dan sehensem mungkin 😛
.
.

Mungkin di blog ni akan mula gunakan
panggilan saya berbanding aku.

Bukan nak nampak skema,
lebih sopan santun mungkin?

*Gambar masa menghadiri seminar abs,
antara seminar yang dah aim lama.
.

Ada orang minta saya share content seminar tu.
(dah lama dia request sebenarnya, cuma tak sempat nak menaip)

Kalau ada rezeki..
Mungkin akan di share di blog. InsyaAllah 😀

Ada jugak ke yang berminat?

Comments

comments

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *