AJL 24, Freemason dan Dajjal?

Sedang aku usya kat blog budakmice. Tengok-tengok siapa yang tengah update. Ramai yang duk update pasal gerhana matahari. Nak tengok live streaming terlepas pulak kat blog si bintang. huhu. Tetiba aku terjumpa satu entri yang lain dari yang lain. Dia cerita ada apa dengan ajl24 yang baru berlangsung. Betul-betul realiti akhir zaman. Dah lah khutbah cerita pasal akhir zaman jugak tadi. Pasal H1N1. Walaupun benda tu dah lama berlaku.

Ada apa dengan ajl 24? Aku pun bukannya nak cerita pasal pakaian artis-artis yang dah tentunya mengalahkan pelakon hollywood. Bukan nak cerita pasal Black yang berlaga pipi dengan Mas Idayu. Mengalahkan adik beradik. Dari dulu aku tak minat dengan dia ni. Meluat semacam. Melainkan lagu drama king dia je yang best. hehe. Sebenarnya nak mengajak korang berfikir tentang realiti  yang berlaku di akhir zaman ni. Kemunculan dajjal tu semua.

Ada banyak yang berlaku kat ajl tu. Dari pentas, penari, pakaian semua ada persamaan. Nak baca artikel penuh di sini. Aku tak berapa pakar dalam bidang ni. Nanti lari pulak meaning dia. Renung-renungkan~

Comments

comments

Comments

  1. says

    benda dah lama diserapkan dalam industri
    muzik tanahair kita.sekarang ni baru nak perasan.
    mungkin kurang pendedahan.

    siapa yang keluar atau bongkarkan pasal hal ni.
    pasti akan dibunuh. ­čść

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *