150 Invitation Untuk Join Google +

invite google plus aizuddin

Bagi sesiapa yang belum tau apa tu google +, google + merupakan satu social network yang baru buatan encik google. Senang cerita, google + ni facebook versi google. Dulu ada friendster, myspace, hi5, tagged dan macam-macam lagi. Sekarang kita dah ada facebook dengan google +.

Ada sesiapa lagi yang belum join google +? Kalau takde akaun lagi, meh aku invite. Join la ramai-ramai sikit. Baru meriah, dulu pun orang join facebook aku buat tak heran je. Sebab dah ada akaun friendster. Sekarang dah tak pandang dah friendster tu. Backup data pun tak :oups:

Nak join, cuma KLIK LINK NI. Hanya untuk 150 orang terawal sahaja. Good luck!

Nak lagi paham, boleh layan video google + ni sekali.

Kalau facebook ada button like, google + ada button +1. Kalau suka mana-mana entri boleh tekan button +1 lepas ni. Nak login google + di https://plus.google.com/

Comments

comments

Comments

  1. says

    Thanks for letting us see some of the pictures from your trip to Hungary. It is especially nice for those of us who will not be able to go to Hungary themselves (or go ag3#;&#8211nI&i0a9;ve been to Hungary twice). Wish that restaurant on the Tisza were close to here!– All the best, Pierce Bullen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *