150 Invitation Untuk Join Google +

invite google plus aizuddin

Bagi sesiapa yang belum tau apa tu google +, google + merupakan satu social network yang baru buatan encik google. Senang cerita, google + ni facebook versi google. Dulu ada friendster, myspace, hi5, tagged dan macam-macam lagi. Sekarang kita dah ada facebook dengan google +.

Ada sesiapa lagi yang belum join google +? Kalau takde akaun lagi, meh aku invite. Join la ramai-ramai sikit. Baru meriah, dulu pun orang join facebook aku buat tak heran je. Sebab dah ada akaun friendster. Sekarang dah tak pandang dah friendster tu. Backup data pun tak :oups:

Nak join, cuma KLIK LINK NI. Hanya untuk 150 orang terawal sahaja. Good luck!

Nak lagi paham, boleh layan video google + ni sekali.

Kalau facebook ada button like, google + ada button +1. Kalau suka mana-mana entri boleh tekan button +1 lepas ni. Nak login google + di https://plus.google.com/

Comments

comments

12 thoughts on “150 Invitation Untuk Join Google +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>